Egy ló kecskével vagy báránnyal van el jobban?
Figyelt kérdés
.2023. máj. 2. 23:36
1/9 anonim válasza:
Ez valószínűleg ló, kecske és bárányfüggő
2/9 anonim válasza:
Mindkettővel, de megeshet hogy a ló megrúgja vagy agyonrúgja. Ismerősömnél volt rá példa.
3/9 anonim válasza:
Szerintem a kecske kicsit "interaktívabb". A birka (a bárány a kicsinye...) inkább csak úgy elvan.
4/9 anonim válasza:
A kecske gyakran elűzi a lovat a szénától.
5/9 anonim válasza:
A kecske megrághatja a ló farkát, felöklelheti a szarvával. A birka meg csak birka.
Egyiknek sem (csak) lóval van a helye, mindkettő a saját fajával érzi jól magán a maguk kis csapatában. A lovak meg főleg. Soha nem fogja magát olyan biztonságban érezni, mint egy másik lóval, nem lesz boldog a ló. Ugyanez elmondható a másik állatról (kecske/bárány). Saját fajtársaikkal érzik jól magukat:)
Olyan, mintha téged egész életedre egy majommal zárnának össze. Hasonlóak vagytok, de nem ugyanaz a faj.
6/9 anonim válasza:
Egy ló Mária Teréziával van el a legjobban.
7/9 VikiNiki128 válasza:
Én inkábba bárányt mondanám, de ha más állat is szóba jöhet én úgy tudom, hogy a nyulakkal is nagyon jól kijönnek.
8/9 anonim válasza:
#5. Az megvan, hogy a kecskék kb. felének, de inkább nagyobb hányadának _nincs_ szarva?!
9/9 anonim válasza:
A báránnyal mert birkatürelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!