Lovas táborban kisegítő lehetőségek Vas megyében?
Sose volt lehetőségem lovagolni hosszabb ideig csak 1 évében 1 hétig táborban és nincs lehetőségem lovagolni de szeretnék lovagolni cserébe segíteni amivel csak tudok persze ezt csak nyáron tudnám szerintem csak csinálni
Aki tudna valami jo lovardát az kérem segítsen
Előre is köszönöm
16/L
de én nekem a kérdésben benne van hogy vas megye
és nem kell rám vigyázni bármilyen meglepő de táborban is volt hogy pár órára rám bízták az egész csoportot és láss csodát senkinek semmi baja nem volt
és lehet hogy nem értek annyira a lovakhoz de el kell valahol nekem is kezdeni
Nem lehetetlen, csak menj el személyesen (akár szüleiddel) lovardákba. Nálunk Veszprém megyében akad egy-egy ilyen lehetőség, de a mi lovardánkba csak olyanok jöhetnek táboroztatni, akit ismerünk. Volt pár rossz tapasztalat.
Vasi lovardákban sem hiszem hogy máshogy van. Előbb el kéne menned egy-egy hétvégére besegíteni, és ha látják, hogy nem menekülsz a munka elől és cuki vagy a gyerekekkel, akkor biztos szívesen látnak a táborszezonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!