Van ilyen lovastábor? Ha igen, hol?
Figyelt kérdés
Olyan lovastábort keresek a lányomnak(14 éves), amelyben az első nap minden gyereknek adnak egy lovat, és csak azt lovagolják 1 hétig, és ő is ápolja, szereli fel. Úgy értem, hogy arra a hétre ,,övé a ló". Csak ő lovagolja/ápolja, sajátjaként kezeli.
Köszőnöm!
2023. febr. 19. 15:45
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de mindenképpen tábor kéne. Hogy legyen más gyerekekkel is, meg még nem dolgozhat hivatalosan, mert még kiskorú. Mondjuj ezt nem tudom mennyire nézik
2023. márc. 4. 08:53
12/12 anonim válasza:
Ha segít egy lovardában az nem munka, mármint nyilván nem bejelentve 8 óráztatni gondoltam. Én is "dolgoztam" 9 éves koromtól az edzőm mellett lovak között. Lovardában is van más gyerekekkel, lovasiskolaban csomó gyerek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!