Mit tudtok a Tóbanjaró lovardaról? Több lent
Figyelt kérdés
Balastyán található a lovakat és érdekel milyen tapasztalatok vannak a helyel kapcsolatban érdemes oda menni lovagolni,dolgozni?
Szeretek ott lenni?
A válaszokat előre is köszönöm
2023. jan. 14. 19:24
2/12 A kérdező kommentje:
Mi volt vele a bajod vagy miért nem ajánlod?
2023. jan. 15. 00:46
3/12 anonim válasza:
Privátot írhatsz, nyilvánosan nem akarok konkrét rosszakat írni
4/12 Nmnmnm válasza:
Meg először gyakorolhatsz kisebb ugrásokan vagy cavaletiken az is sokat tud segíteni mert így egy kicsit jobban tudsz az ülésedre figyelni
Ui:helyes írást elnézni
5/12 anonim válasza:
4, szerintem másik kérdéshez szerettél volna válaszolni :)
6/12 Nmnmnm válasza:
Jajj igen most néztem elnézést mindekitől
7/12 anonim válasza:
Én sem ajánlanám, nem jó körülmények élnek a lovak, sáros pályán ugranak csomószor, szakmailag sincsenek a toppon...
8/12 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es ezzel nem tudok azal egyet érteni hogy rosszul lennének tartva
2023. febr. 27. 22:07
9/12 anonim válasza:
Nyilván ez attól is függ, hol van a mércénk.
Lehet hogy te azokat, amiket én alap minőségnek mondanék, azt te már luxusnak nevezed. Ezért lehetnek eltérések. De ha tudod mi van a lovardán belül, akkor miért kérdezed ezeket?
10/12 A kérdező kommentje:
Mert érdekel mások véleménye de az hogy a lovak majdnem egész nap legelőn vannak az csak jó lehet nekik
2023. febr. 28. 06:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!