Nemrég kezdtem el lovagolni, és ügetésnél nem merem elengedni a kápát se vágtánál. Miért félek?
Nem tudom miért félek pedig tudom, hogy nem esek le mert biztosan( szerintem biztosan) ülök a lovon.
Lehet, hogy a múltkori alkalom óta van mikor a paci elkezdett velem galoppozni.:(
Nem tudom miért félek
Pedig lépésben malmot csinálok meg feltérdelek meg ülésváltást csinálok (nem hencegésből)
Köszi a segítséget!
13/L
Mi úgy tartjuk: Aki sosem félt még lovon az nem lovas. Ugyanis szinte mindeninek van korszaka amikor fél a lovon, ki-ki mástól.. nekem ezért kb 1,5 év ki esett, viszont én nem tudtam, hogy mért félek csak félte, szval neked van egy pici előnyöd :) Gyakorlás kérdése az egész. Én azóta B1/B2-ben versenyzek. csak ügyesen, hidd el, menni fog. :)
Amúgy, ha az öregebb lovon nagyobb biztonságban érzed magad érdemes először rajta gyakorolni és amikor már minden flottul megy vele, akkor próbálkozz a fiatalabbal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!