Szökős lóra használt valaki béklyót?
"Egyedül a vérvonala miatt van értéke mint fedező mén kedves hetes szerintem ennek rögtön ésszerűnek kellett volna lennie!"
És mi ez a nagy vérvonal, ha megkérdezhetem?
Ha tényleg olyan extra és egyedi akkor én kérek elnézést és meg is rugdosom magam. Kajak!
Ha viszont nem különleges, akkor a másik kérdésem, hogy viselkedésproblémás lovat muszáj-e továbbtenyészteni?
"De legalább annyit tudjunk, hogy jó vérvonallal illetve szabadon 200cm ugrással rendelkező rossz fedezőmén nincsen."
De a viselkedésproblémás ló nem jó.
"De legalább annyit tudjunk, hogy jó vérvonallal illetve szabadon 200cm ugrással rendelkező rossz fedezőmén nincsen."
Lehet rosszul vagyok bekötve, de ha egy mén 2 métert ugrik szabadon, de megesz a boxban, illetve a melegítő pályán, a másik mén meg ugrik hibátlant 125 cm-t pályán, és mellette jó természetű, akkor ezerszer az utóbbit választanám. Egyszerű lovaglású hobbilovat még eladni is könnyebb.
A másik, hogy az hogy szabadon nagyot ugrik nem jelenti azt, hogy versenyen jól lovagolható. Az ugrólovakat viszont versenyezni tenyésztik, nem szabadonugró folyosóra. Ahhoz pedig jó karakter is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!