Hogy lehet javítani a ló mozgásán?
Mármint hogy a lovam meg a földre fektetett tudnám is elesik.
Ezen hogy lehetne javítani?
Rúdban is elesik**
Sorry elírtam
Kedves 3mas!
De, lehet, amint említettem a legkülönfélébb okai lehetnek. Viszont a leggyakoribb okai a lovaglási problémák. Emellett az is lehet, hogy fiatal ló, és nem olyan jó a koordinációja, de az meg nem probléma, hanem fejlődőképes állapot, amit szintén helyes mozgatással lehet fejleszteni.
2es voltam
Futószáron is vagy lovaglás közben?
Lehet izmoltsági, merevségi gond is, vagy csak szimpla lustaság. Lovagolok olyan lovat, ami a földön lévő cavalettit egész szépen megoldja, de ha 3 centit emelek rajta már átesik rajta, mert képtelen megemelni a lábát, arról nem is beszélve, ha 10 centit emelek még lépésben is képes átbukni rajta.
Sokat dolgozok vele földről, próbálom javítani a motivációját. Ha párszor átmegy hibátlanul, akkor jutalmazom. Kis lépésekkel, de futószáron földi munkában egész jó, nyeregből, meg egy tökfej.
Futoszáron nem rudaztam vele még.
Köszönöm a hasznos válaszokat, kipróbálom őket! Ment a zöld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!