Tolna megyében tudnátok edzőt ajánlani?
Figyelt kérdés
Angol stílusban lovagolok, díjugratás és díjlovovaglás is egyaránt érdekel. Az edző ha lehetséges házhoz is kijöjjön.2022. nov. 12. 18:27
1/7 anonim válasza:
A környező lovatdákban nincs ilyen edző
2/7 anonim válasza:
Bocsi előző vagyok:
A környező lovatdákban nincs ilyen edző? -akart lenni a kommentem
3/7 A kérdező kommentje:
2 helyen lovagoltam western stílusban, ami kilőve, mivel western, és 1 helyen lovagoltam angol stílusban, ami be is zárt. Voltunk megnézni egy nagyobb lovardát, de oda nem fogadnak már senkit mivel beteltek, így nem tudtunk ott információt szerezni ilyen téren:(
2022. nov. 12. 18:44
4/7 anonim válasza:
És eletleg a környező megyékben/távolabbi lovardákban ami Tolnában van?
5/7 A kérdező kommentje:
Annyira széles körben még nem érdeklődtünk, de ha itt nem találunk, az lesz a következő lépés
2022. nov. 12. 20:44
6/7 anonim válasza:
Van egy Igényes lovardák nevű csoport a Facebookon. Próbáld meg ott kiírni, hátha ott jobban tudnak ajánlani, meg több a tolnai lovas.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. nov. 20. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!