Munkáért cserébe lovaglás?
Figyelt kérdés
Nyáron szeretnék dolgozni de lovak közelébe és tudom hogy fizetni nem nagyon fizetnének de cserébe lehet letudnám beszélni hogy had lovagolhassak.
Vas megyében(Szombathely vagy környéke) valaki tudna ilyen helyet mondani ahol lehet hogy összejönne?
Előre is köszönöm
L/16
2022. okt. 15. 11:30
1/4 anonim válasza:
Ne engedd magad átverni. Még alacsony diákmelós fizetéssel is tudsz venni magadnak lovagló órákat, úgy, hogy marad belőle. Nem éri meg csak lovaglásért robotolni.
2/4 anonim válasza:
Nagyon király ötlet!
Egyrészt lovak közelében lennél miközben dolgoznál, másrészt a munkáért cserébe lovagolhatnál. Teljesen jó konstrukció, nem robot.
Keress fel helyi lovardálat és ajánld fel, hogy kialmolsz, lekeféled a lovakat, futószárazol (bár azt csak idővel bíznák rád), akármit segítesz.
Biztos, hogy bennelennének abban, hogy munkáért cserébe lovagolhatsz.
3/4 Kólauborkával válasza:
Szerintem is teljesen jó ötlet így 16 évesen. Csatlakozom az elöttem szólóhoz, keress fel a környéken egy lovardát, szinte biztosan benne lesznek, ha nem az elsö, akkor a 2. vagy a 3.
4/4 anonim válasza:
A rosszabb lovardák nagyon durván ki szokták használni a gyerekmunkát. Szó szerint robot, heti 1-2 óra lovaglásért cserébe. Teljesen jól írta az első, egy lovaglóóra árát megkeresheti egy nap diákmunkával, és nem kell napokig trágyát szednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!