Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szüreti felvonulás lóval?

Szüreti felvonulás lóval?

Figyelt kérdés
jövő hétvégén megyek a lovammal szüretire, van valakinek valami tippje, hogy hogyan ne csússzunk/csapódjunk el az aszfalton?
2022. okt. 7. 21:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
onnan szedem hogy 3 hónapja elcsúsztam a lóval az aszfalton, ráasásul lépésben. meglepő igaz?
2022. okt. 7. 22:12
 12/21 A kérdező kommentje:
egyébként meg sokszor ment már aszfalton a ló, nem az a baj hogy nincs hozzászokva.
2022. okt. 7. 22:15
 13/21 anonim ***** válasza:
72%
Patkoltasd meg, mielőtt elindulsz.
2022. okt. 7. 22:20
 14/21 anonim ***** válasza:
41%
Ha sem a ló, sem te nem közlekedett még forgalomban, akkor miért akarod rögtön egy nagyszabású rendezvényre vinni? Akkora bukás lesz belőle, hogy még a hírekbe is bekerül.
2022. okt. 7. 22:39
 15/21 A kérdező kommentje:
de honnan a halálból gondolod hogy nem ismerjük a forgalmat? xD voltunk már szüretin, mentünk főút mellett, de mint írtam nem rég elcsúszott szerencsétlen a betonon, azóta pedig tartok tőle hogy megint megesik. tényleg nagyon nehéz ezt felfogni?
2022. okt. 7. 22:45
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
Ha van tapasztalatod forgalomban, akkor egyetlen esésből miért vonod le, hogy mostantól csak esni fogsz vele betonon? Üvölt a kérdésből, hogy nincs tapasztalatod betonon... A kérdés, hogy kinek akarsz hazudni. Magadnak vagy nekem.
2022. okt. 7. 22:58
 17/21 A kérdező kommentje:
falun lakom, bármerre megyek csak aszfalton tudok elindulni. erről ennyit.egyszer sem mondtam hogy úgy gondolom, hogy mostantól csak esni fogok. még egyszer leírom, hogy talán meg is értsd: tartok tőle, hogy megint eleshet. kérlek próbáld meg felfogni, mert látom nem nagyon akar sikerülni
2022. okt. 7. 23:27
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne tarts tőle.
2022. okt. 7. 23:28
 19/21 anonim ***** válasza:
88%
De bizony előfordul, és főleg akkor ha valamit húz maga után a ló.
2022. okt. 8. 16:49
 20/21 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk szüreti felvonuláson volt egy olyan szakasz az aszfalton, ahol szinte mindegyik ló megcsúszott. De másutt nem jellemző, főleg olyan lónál aki nem húz kocsit maga után.
2022. okt. 8. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!