Nyergeléshez kézerősítés?
Figyelt kérdés
Milyen gyakorlatokat tudok csinálni, hogy erősebb legyen a kezem? Mert amikor a nyerget felrakom, akkor utánna ugye fel kellene emelni a nyerget, és mégegyszer a helyére csúsztatni, de ez nekem nem szokott nagyon sikerülni, mert nincs elég karizmom.2022. szept. 4. 12:16
1/3 anonim válasza:
Valami nehéz dolgot, mondjuk egy hátizsák könyvekkel megtartasz olyan pózban, mint a nyerget kéne. Tehát nem pont a fejed fölött, de fejmagasság fölött előre kinyújtott karral.
Persze először csak annyira legyen nehéz, amit el is bírsz, és igyekezz minél tovább ott tartani, naponta többször csinálni
2/3 anonim válasza:
Szerintem meg inkább rutin, próbálgasd. Gondolom angol nyerget használsz és azok pille súlyuak, még ami nehezebbnek számít az is.
Ne erővel próbáld hanem lendülettel.
Mondom úgy, hogy a kis vézna testemmel (50kilómmal) 10-15+ kilós western nyergekkel nyergelek és simán mozgatom őket akár merre még egy 170 centis lovon is.
És én csak lendületből csinálom.
3/3 anonim válasza:
Esetleg arra nem gondoltál hogy súlyzózz!? Hát erősítsd a karod! Súlyzó, kézenállás, könyves táska stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!