Mi ez a mánia tiktokon, hogy videók alá kommentelgetnek, hogy "a lovaglás nem sport"? 90%ban olyanok, akik életükben nem ültek lovon...
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 20:21
11/50 anonim válasza:
Jól van. Legyen sport ha ettõl jobban alszol:)
12/50 anonim válasza:
Mert fogalmuk sincs, h mit jelent lovagolni, ebből látszik, h még sosem csinálták. Majd amikor a belső combjában olyan izomláza lenne, h besz.rik, rájönne...
13/50 A kérdező kommentje:
16, próbálnád ki 1x, majd amikor másnap nem tudsz rendesen sétálni sem, meg tudnád...
2022. aug. 11. 21:07
14/50 anonim válasza:
16-os, a kerékpározás is sport.
15/50 anonim válasza:
Annyira sport, mint a golf, meg a sakk.
16/50 A kérdező kommentje:
20as, ülj fel 20 percet csak egy laza ügetésre kengyel nélkül, aztán utána beszéljünk újra... :) a lovon sem csak ülsz kényelmesen, mint egy széken pl, ráadásul nem csak a lábad dolgozik, hanem a hátad, kezek...
2022. aug. 11. 21:15
17/50 anonim válasza:
Tudom, tudom...a szívizmod meg a szemidegeid is közben meg levegõt is kell venni
Ne is mondd!
18/50 anonim válasza:
Imádom a Gy.k.-s Mónika Sót. 😎🍿🥤
19/50 anonim válasza:
Amióta a darc is sport, azóta mindent elhiszek.
20/50 anonim válasza:
Amikor vannak ezek a videók,hogy a "így mondja valaki,hogy a lovaglás nem sport" és bevágnak egy csomó esést. Nem attól lesz sport,hogy mennyire veszélyes vagy sem. Inkább azt kellene mutatni,hogy mennyit kell hozzá a lovasnak edzeni,hogy fent maradjon.A laikusok ebből meg amúgyis csak annyit látnak,hogy ezaz egész igazán csak a lónak áldozat pl Galopp vagy simán átesik szegény állat egy akadályon.
Szerintem sport a lovaglás,de nem is érdekel róla mások véleménye,de az is igaz,hogy a lónak nagyobb szerepe van benne mint a lovasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!