Fouganza vagy nagylovas?
Nekem a nagylovas a kedvenc boltom, mert jó ár-értékű cuccok vannak náluk, ráadásul az eladók is nagyon segítőkészek és értenek a dolgukhoz:)
Nekem a decás nyeregalik túl vékonyak, viszont mutatósabbak (pl a köves nyeregalik kb csak 7000ft-ért). Nekem a decathlonból kantárom és szügyelőm van, azok nekünk beváltak, ( [link] jó minőségű és nagyon "csili-vili". A Nagylovasban azt is szeretem, hogy nagyon sokféle árú és minőségű termékük van. Vannak egészen olcsó cuccaik (olcsóbb mint a deca) ami tökéletes otthonra, de vehetek versenyre is cuccokat, amit bátran feltehetek.
De a decaból is vásárolnék versenyre, pl a szőrmés ínvédőjük nagyon csili-vili( [link]
A nagylovasból az egyik kedvenc márkám a hkm, mert tényleg jó cuccaik vannak elég jó árban (nekem ínvédőm és csízmám van tőlük).
Mostanában mondjuk meg is vagyok sértődve a decathlonra, mert sosincs semmi készleten, amit keresek... De egyébként most mintha javítanák a termékek minőségét és választékát(legalábbis a webshopban), és elkezdték megcélozni a komolyabban lovagló lovasokat is (reméljük nem a hobbilovasok kárára)
Összességében én jobban szeretem a nagylovast:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!