Lovarda vélemények?
Hobbi szinten szeretnék lovagolni újrakezdőként. Eddig a Petneházyt és az Akadémia Lovasiskolát néztem.
Ha tudtok budapesti lovardákat ajánlani azt megköszönném
2. Kárpátia Lovasudvart nem kellene lemondani, amiért nem olyan modern!
Fecske lovarda - messziről kell kerülni, alkoholista a tulaj és a fia is. Évekig jártam oda, idopocsekolas volt.. :)
Akadémia - drága és nem jó a vezetőség, szintén
A Rauch felé lévő lovardát sem ajánlom, ott az egyik fajtatiszta lovat verték.. (Fríz volt)
2es vagyok, nemtudom miért lettem lepontozva pedig ugyanazt írtam mint a többiek.
a kárpátiát nem azért nem ajánlom mert nem modern, én jártam oda és semmit nem tanítottak, konkrétan felültettek a lóra, léptünk ügettünk és ennyi semmit nem mondtak mit hogyan csináljak, egész óra közben telelfonál az oktató, a lovak lusták, 1 kicsi pálya van de én pályának nem nevezném, hallottam egyszer beszélgetést hogy a táborozó gyerekekkel akarnak vizet felhordani stb amúgy árban nagyon jó akinek az a cél hogy felül és csak élvezi a lovak társaságát annak nagyon ajánlom de tanulni nem fogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!