A lovam miért csinálja azt, hogy jól a törzsemhez nyomja a fejét, mintha fel akarna dönteni?
Január óta kezdtem el lovagolni.
Csúszásban voltunk, mert az előző Lovas valamiért később jött, es addig nekem fognom kellett a lovat, akin lovagolok, amíg nem végeznek. A ló állandóan ezt csinálta végig, én meg tehetetlenül néztem, hogy miért csinálja, aztán tett egy 180 fokos fordulatot, rángatta ide-oda a kantárt, nem tudtam megállítani, nem tudtam ellenállni neki, pedig normálisan fogtam, mint más Lovas, ahogy az oktató mutatta. Ja és ez volt az első alkalom, hogy ilyet csinált.
Az hogy a ló beléd dörgölődik még nem jelenti azt hogy nem tisztel. Rengeteg ember téves hitben él ezzel kapcsolatban.
Gondolom a ló halálra unta magát azért viselkedett így, legalábbis nálunk akkor szokták. Arrébb tolod a fejét, kicsit megrángatod a szárat. Vagy kérsz segítséget az edződtől
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!