Ló etetése, miből mennyit? (?)
Lesz egy lovam(nem kérek negatívumokat)
165cm . Egy héten 1 pihinapja lenne a többin dolgoznánk.
Így gondoltam az etetését
Zab
Étrendkiegészítő, vitaminok
Vízzel önteném fel neki
Az lenne a kérdésem, hogy ezekből mennyit kapjon, napi hányszor, inkább edzés előtt vagy utánna.
(Nyilván az edzömmel is megfogom ezt beszélni de még nem volt rá alkalmam)
Kevés információ. Mennyi idős? Milyen fajta? Mi a neme? Hogy van tartva a ló? Csak boxban vagy ki van engedve legelőre? Ha ki van engedve, tud legelni? Mennyi időt van a legelőn? Naponta mennyit dolgozik? Lovagláson kívül más mozgáslehetőség biztosítva van? Mennyire dolgozol vele keményen?
Sajnos ebben csak olyan tud segíteni, aki ismeri a pacit vagy te tapasztalod ki saját magadnak.
Arra tudok válaszolni, hogy általában naponta háromszor - reggel, délben, este - szokás etetni. Valamint edzés előtt nem ajánlott, inkább utána.
20% pillangósvirágúak, 80% széna, vagy legelés. Zab szerintem csak max versenyre felkészüléskor, kiegészítésként => hobbi lónak szerintem elég a lómüzli. Fontos a só és a víz, ez mindig legyen a ló előtt.
A tartása is fontos tényező: karámos tartás fedett, széltől védett beállóval.
A boxban tartást én elfelejteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!