Díjlovaglás vágta?
Nekem annyira csúnyának tűnik, ahogy a díjlovasok kiülik a vágtát, ezt tényleg így kéne?
Számomra annyira idegen, hol marad a stabil felső test, és hogy csak a csípő mozog?
Minél élénkebb a vágta, annál nagyobbat kell törölni.
Egy kis eltérés a függőleges testtartástól (hátrafelé) az - egyéb dolgokkal együtt - előrehajtó segítség.
Ez már csak ilyen. Werth elég jó díjlovas ahhoz, hogy még a Gyakorikérdések kritikusát is kibírja - lásd a video alatti szöveg.
Nem is csúnya! Nekem már gyerekkorom óta tetszik, hogy kiülik a vágtát, díjlovaglásba, mióta láttam Dalos Gyulát versenyen.
#5 Dallos Gyuláét sokkal szebbnek látom, mint azt amelyiket én linkeltem. Ezek szerint nem "feltétel" ez a hátra dőlés, csak valaki így csinálja valaki úgy.
Amúgy persze, nagyobb hiba ha valaki előre dől, de szerintem az a jó, ha nem dől ennyire se előre se hátra.
"szerintem az a jó"
A kissé hátradőlés meg mondjuk Alois Podhajsky szerint...
Mert attól még mert valaki feltett egy gyakorikérdések kérdést számonkérő hangnemben, attól tökéletes lesz?
Ha ott tartanál, ahol a nagyobb versenyzők nem itt kérdezősködnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!