Az igaz, hogy ha egy arab telivér nem fér bele a 144cm-es marmagasságba akkor azt welsh póninak könyvelik el? Valahonnan hallottam ilyet és nem tudom, hogy igaz-e
Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 10:54
1/3 anonim válasza:
Szóval ha mondjuk 180 cm a marmagassága akkor Póni? Valószínűtlen.
2/3 anonim válasza:
Nem igaz. Ha van származási lapja, akkor az arab telivér, bármekkora is. Legfeljebb, amikor elviszed tenyészszemlére, nem lesz tenyésztésre javasolt, ha nagyon alacsony vagy bármely más küllemi hibával bír.
3/3 anonim válasza:
Még annyit tennék hozzá (előző vagyok), hogy tudtommal arab telivér mén (megfelelő tenyészszemle után) kaphat fedezési engedélyt welsh fajtában is, legalábbis pár éve még így volt.
Lehet, hogy ezzel kevered, vagy keveri az, akitől hallottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!