Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan lehet elérni, hogy...

Hogyan lehet elérni, hogy jobban dolgozzon a hátuljával?

Figyelt kérdés
Milyen gyakorlatokkal lehet a ló hátsó lábait aktivizálni, elérni, hogy azzal is dolgozzon, jobban maga alá lépjen? Feszes, főleg bal kézre, erre a kézre nehezebben is támaszkodik, az edzőm szerint főleg azért, mert az elejével dolgozik.
2022. márc. 18. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem teljesen sík a terep és adott a lehetőség mászatásra, akkor az, bent pedig emelt cavaletti, nekünk futószáron kapicánnal, kikötés nélkül vált be leginkább.
2022. márc. 18. 13:39
 2/8 Sterre ***** válasza:
56%
Hátsó combja alá vízszintesen szoktak kötni valamilyen kötelet, amitől a ló jobban maga alá lép. A nevét nemtudom de sok ismerősöm ajánlotta.
2022. márc. 18. 14:28
 3/8 Sterre ***** válasza:
68%

2. Vagyok:

[link]

Ezen a linken van az egyik képen a lovon.

2022. márc. 18. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A pessoa kiképzőszárra gondolsz, házilag is össze lehet rakni valami hasonlót ami ráadásul szerintem egy fokkal értelmesebb alternatíva. Futószárazó heveder + kikötőszár mellé hátrakötsz egy polárfáslit, tehát ugyanúgy adott egy keret elöl-hátul, csak nincs közvetlen összeköttetés a szájszeglet és a hátsó lábak mozgása közt.
2022. márc. 18. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Helyes lovaglással kell elérni, nem könnyű feladat. Nézz külföldi videókat, rákereshetsz "how to engage the hind leg", illetve fontos hogy a hátával is dologozzom, ne feszesen.
2022. márc. 18. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Helyes lovaglással! Keress esetleg egy másik edzőt aki felül rá pár alkalom erejéig és korrigálja, majd segít neked is hogyan lovagolj helyesen. A mászatás és mindenféle kötelek nem biztos, hogy sokat segítenek, mert lehet hogy a lónak semmi szüksége rá és miattad megy úgy ahogy. Én is jártam ebben a cipőben de egy edző segítségével orvosoltuk is.
2022. márc. 19. 00:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Rault az edzom, miutan mondtam, hogy bal kezen ugy beletehenkedik a szarba, hogy nem birom megtartani, nem hogy helyesen lovagolni. O kicsit atlovagolta, utana visszaultem es jobb lett a helyzet, mondta, hogy bal kezen a kulso szarat nagyon hatarozottan kell tartani, jobban, mint masik kezen, mert amint meglottyen a szar vagy elore megy a keze, raesik a belso vallara es sodrodik arra. Csak nem tudom, hogy hosszutavon mit tudnek en csinalni, mert lovagoljak olyanok, akik csak ugratgatnak vele meg utaznak rajta, tamaszkodast, iramvaltast nem kernek a lotol.
2022. márc. 19. 10:47
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Az biztos, hogy nehezebb dolgod van, mert más is ül a lovon, aki ezekre nem figyel. Az a lényeg, hogy te törekedj jól csinálni, gyakorolj sokat, ezeket a tudásokat más lovon is használni tudod majd. Sok sikert!
2022. márc. 19. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!