Milyen szinten vagyok?
Szerintem ez még kezdő szint abszolút, még akkor is ha nem látjuk hogyan lovagolsz.
De hozzáteszem sokkal magasabbra teszem a lécet mint az átlag szokta, szóval nem kell hozzám viszonyítani.
Szia, én 5 évesen lovagoltam először, onnantól kezdve minden nyáron járok 1 hetes lovas táborba, ahol igen, sokat tanultam. 13 éves koromig, mert korhatáros volt. Majd 18 évesen elkezdtem heti 1x lovagolni, az oktatóm azt mondta, hogy ahhoz képest, hogy évi 1 hétig lovagoltam, nagyon sok mindet tudok.. De akkor is a kezdő szintre tett, mert még nem erősödtek meg a combizmaim, illetve sok minden van még, amit még nem vették velem anno.
Most ezeket tudom:
-tanügetés,
-ügetés közben a lábujjhegyemet megérinteni,
-könnyített ülés,
-csípőre tett kézzel való, majd magasban, majd előre nyújtott karral való ügetés,
- futószár nélküli séta,
- kengyel nélküli ügetés, tanügetés nélkül és kapaszkodás nélkül is (még nem megy olyan könnyen),
- vágtázni is vágtáztam, az még off :D úgy pattogtam rajta, hogy csak na :D
Amikor elkezdtem heti 1x lovagolni, eltelt azóta 9 alkalom.
Szerintem Te sokkal haladóbb szinten vagy, mint én. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!