Áprilisba ellene barátom lova de nem tudjuk hogy fogott e a kanca.Tudom hogy ultrahangal lehet csak 100% megállapítani de nincs rá keret sajnos...valakinek esetleg valami taktikája vagy régi szokás hogy tudni lehessen?
5000 Ft egy UH. Ennyit ne sajnálj már rá, akkor se, ha nem te fedeztetted. Amúgy meg herpesz oltásait megkapta a 3., 5. és 7. hónapban? Foszfor-szelén arányra figyeltek a kanca takarmányozásakor? Tetanusz oltása megvan a kancának?
Gondolom papírja nincs megcsináltatva a kancának.
Bárcsak örökre eltűnnének a Föld színéről az ilyen felelőtlen állattartók...
A 4-esben 500ezerről ír..
Gyanítom, hogy teljesen fogalmatlan - ha egyáltalán valós ez az egész sztori...
Hát ez az de jooo lenne ha csak 5000 forint lenne egy UH XDDD
Egyébként meg le van papiroztatva! ;)
Ha meg le van papíroztatva, akkor vélhetően rendes fedménnel lett berakva, tehát van fedjegy, abban meg napra pontosan ott van az utolsó fedeztetés/berakás időpontja, az meg vélhetően vissza lett igazolva a 30 nap környékén egy UH-val. Tehát ha te megveszel egy igazoltan vemhes kancát, akkor kutya kötelességed a vemhességet végigcsinálni szabályosan: kontroll UH, oltások, takarmányozás stb.
És de, 5000 egy UH, tavaly végigcsináltam egy vemhességet, Pénzes Gyurinál, a kancadoktornál is voltunk UH-n, tudom mi mennyibe kerül ;)
De ha meg tök hülye vagy az egészhez, akkor minek vettél vemhes kancát???
Nem mindegy, hogy milyen uh. Nagyon kislany vagy te meg, bizd ezeket a dolgokat inkabb a felnottekre :)
Az mar latszik, hogy ertelmes kommunikaciora keptelen vagy, igy mar ertem, hogy miert nem vagy arra sem kepes, hogy felemeld a telefont es megkerdezz egy allatorvost az arakrol. A kifogas es a pofazas az megy, szanalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!