Tudnátok budapesti lovardákat ajánlani?
Most költöztem fel Budapestre és lovardát keresnék, ahol lehet is fejlődni, akár saját ló nélkül is
Ha ismertek ilyenek lovardákat és megosztanátok velem saját tapasztalataitok, annak nagyön örülnék!
Előre is köszönöm szépen!
Itt tudsz nézelődni: [link]
Különböző kategóriák szerint is le tudod szűrni a lovardákat
Az aranypatkónak elég az értékeléseit elolvasni, ott levegőt sem vennék. A Lenke nem fejlődése való, hanem pónisétára.
Amit én tudnék ajánlani még a felsoroltakon kívül: szilaj lovasudvar, arany somlyó, narancs ranch, németh lovarda, nyárfa lovastanya, petneházy lovarda, normafa lovasiskola, ha kocsival vagy, akkor a kishársas lovarda, nagyoszlári mende lovasudvar, texas ranch, bl farm, biofarm, bambusz.
Amit NEM ajánlok: aranypatkó, lenke, halápi ranch, katlan, tati, honvéd, kelenvölgyi, dóri, L-ranch, kurucz.
Kevés a jó lovarda Budapesten. A legtöbb állandóan teltházas, máshol későn mondják le az időpontokat. Máshol barátságtalanok, nem tudják, mi merre van, pl Nemzeti Lovarda (nem is tudom, hogy nem ment még tönkre).
A Petneházyt ajánlom, kellemes hegyoldalon található, egy szép túrahely mellett. A város zaját sem hallod, mivel igazából Solymáron van. 45 perc a Széll Kálmán tértől.
Végül melyiket választottad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!