Mire jó ez a fásli?
Sziasztok!
Az lenne a kérdés, hogy ezt a fajta fáslit mikor szokták használni és mire jó?
A gyapjú kb olyan kaliberű mint a polár vagy a kötött fásli. Nem kell rugalmasnak lennie, mert ha rugalmas lenne, akkor nem lehetne istállófáslinak használni. Oké, valamennyire nyúlnak, engednek ezek az anyagok ( a polár talán jobban), én rugalmas alatt az elasztikus fáslikat értem. Az utóbbit nem lehet istállófáslinak használni, mivel elszorítja a vérkeringést azzal hogy, rugalmasan tartja, húzza össze az inakat kicsit, ami munkánál jó (ezért jó munkához a kombinált fásli), de álló lónál, bokszban végzetes hiba, rosszabb, mintha ínvédőt hagynál a lábán.
Én olyan polárt használok, ami már nem nyúlik tovább, és ha jól fásliz fel az ember, nem megy szét még akkor sem, ha hempergős lóról van szó. Persze egyéb fásliszétszedések lehetnek, de attól a másféle fáslit (ami rugalmas) sem lehet megóvni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!