Aimi-chan kérdése:
Milyen név lenne jó?
Figyelt kérdés
Egy Zsófi nevű Welsh póninak kéne nevet találni. Pár infó:pej, 11 éves, energikus, harcias, kedves és 120-125 cm.2022. febr. 1. 19:33
2/17 anonim válasza:
Véletlenül nem maradhat a neve Zsófi? Én nem nevezném át.
3/17 anonim válasza:
Huligán (egyértelmű miért)
Harcos (egyértelmű miért)
Pejkó (a színe miatt)
Hercegnő (harcias ki tudja vívni az elismerést
Andrea (azt jelenti férfias és egy harcias lóról van szó)
4/17 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel.
Ha 11 éven keresztül Zsófinak hívták, és te mondjuk elkezded Jázminnak hívni, akkor arról nem nagyon fogja tudni, hogy az az ő neve.
6/17 anonim válasza:
5
Ha eredeti neve Zsófi nyilván kanca...
9/17 anonim válasza:
Miért kell baromságokat írni kedves előttem válaszolók??
Kérdező, szerintem se kéne magvaltoztatnina ló nevét, 11 éven keresztül így hívták akkor már maradjon ez a neve. De ha nagyon ragaszkodsz: akarat, Belle, belladonna, Bella Donna, spirit, stb. De nézz körül a lovasok.hu-n. Rengeteg nevét találsz
10/17 anonim válasza:
14 mert anonimak vagyunk és az ég világon semmi következménye, ha baromságokat írunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!