Lovak hogyan párzanak?
Hát igazából nem értem ezt a kérdést, hogy miért olyan lényeges neked.
Amúgy a videón a póni csődör tapasztalatlan még, nekünk gyakorlaton fedeztetést is kellett nézni, csak ott egy lipicai András nevű csődör első fedeztetésénél, ugyanígy próbáltak neki segíteni a lovász, aminek az lett az eredménye, hogy újbóli ugrásnál a lovászra ugrott majdnem a ló.
Ijesztő látvány volt, hogy összetévesztette a kancával, de nem lett semmi baja szerencsére a lovásznak. Persze szóvá is tették a lovásznak anno.
9-es undorító az a videó, arról nem is beszélve, hogy egy sárló kancába tette a kezét, amivel ki tudja előtte mit fogott, és arról nem is beszélve hogy perverz.
Amúgy én tanultam a szakmát, de hülyeségnek tartom azt amit írtam, hogy próbáltak a tapasztalatlan csődörnek segíteni, szerencsétlennek az is stresszforrás, hogy ott van előtte egy kanca, és ügyetlen, azt még fogdossák is neki a nemi szervét.
Én szerintem humánusabb, ha magukra hagyják a kancát és a csődört, és maximum távolból figyelik. Ha a tulajuk ismerik a lovaikat, akkor nyilván nem fognak sérülést okozni egymásnak az udvarlási fázisban.
A természetben is a vadon élő lovak is maguk intézik, nekem természetellenes, ahogy a póninak is próbál segíteni. Brr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!