Valaki tud Budapesten normalis lovardat? Rengeteget korbejartunk mar es egyszeruen katasztrofa pl: nincs rendes edzo, leszakadt, koszos lovarda, rendetlen, kifaradt es kieheztett lovak….
Tenyleg ennyire elkeseritoek itthon a lovardak vagy tud valaki megbizhato helyet?
Tiszta, rendes edzőkkel s a 2-es metróval és kis gyaloglás után ott is vagy. :)
2022. jan. 8. 13:54
2/17 anonim válasza:
Na, meg is kaptam a lepontozást.
1. Segíteni szerettem volna.
2. A Googles vélemények szerinte egy tiszta hely, fotók is bizonyítják, Illetve elégedettek vele.
2022. jan. 8. 14:54
3/17 A kérdező kommentje:
Koszonom <3
Igen ismerem es tenyleg az a legszinvonalasabb, de azon kivul szerintetek meg valami? :DD
2022. jan. 8. 19:02
4/17 anonim válasza:
Én nem tudom ajánlani a nemzeti lovardát, egyrészt az oktatás színvonala miatt, másrészt a durván városi környezet miatt. De nem lesz hasznos a válaszom, mert jót nem tudok ajánlani. Viszont a nemzeti lovardát én nem csak google vélemények alapján nézem, többször is voltam ott.
2022. jan. 9. 08:45
5/17 anonim válasza:
En a 10. Ker ben voltam a Ci-Fra lovasiskolaban, es az edzok aranyosak, a lovvak lassuak es nyisztetosek, de nagyon aranyosak, huculok elsosorban.
Lehet, kicsit messze van, de amúgy 45-50 perc a menetidő a Széll Kállmán tértől.
56 avyg 61-es villamos Hűvösvölgyig, 64-es busz,majd egy kis gyaloglás.
2022. jan. 10. 14:16
7/17 anonim válasza:
A Petneházy kritikán aluli hely, már bocsi hatos. Hideg raktárépületben vannak lovak, a pálya picit rosszabb idő esetén egy dagonya beszórva szalmában. Az oktatás minősége is tragikus, a lovak nem idomítottak, de gyerekbarátok. Pozitívum lehet, hogy több nyelven tudna. A tereplehetőségek lehetnek esetleg jók.
2022. jan. 10. 14:43
8/17 anonim válasza:
Semmi gond. Akkor más alternatívát valóban nem tudok már.
2022. jan. 10. 14:46
9/17 anonim válasza:
A Facebookon próbáld meg ugyanezt a kérdést feltenni az Országos Lovas Fórum csoportba, hátha onnan kapod meg a választ.
2022. jan. 12. 09:43
10/17 anonim válasza:
Airport ranch, nem egy versenylovarda, de nagyon családias szép hely, jó tereplehetőségekkel. 2 edző van, hozzáértőek, lehet tanulni alap díjloaglást és ugrás is. Ha vége az órának lehet segíteni a lovak körül, jófejek a lovak nem lusták de le vannak mozgatva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!