Milyen gyakorisággal adjam a táplálékkiegészítőket?
Általában minden kiegészítő zacskóján/a weboldalukon leírásban megtalálod hogyan kell adagolni.
Viszont annyit tudnod kell, hogy 99%-ban nem etetünk a lóval heti 3x kiegészítőt. Vagy minden nap vagy inkább soha.
1.: köszi!
2.: Van boxos tartás ugyanazon a helyen, ahol tartom. Ez nekem nem opció, mert elég nagy a mozgásigénye, nem szereti a boxfogságot.
Az összevissza alatt mit értesz? A ridegben a lovak döntik el, hogy ki melyik csészéből eszik, nem is értem, hogy ezért miért a lovardát kellene hibáztatni :) mutass egy ridegtartó helyet, ahol katonás rendben mennek enni a lovak, mindenki szigorúan a saját táljából...
Akarhol voltam eddig, a ridegtartott lovak mindig a csajat etetojukbol, a nekik szant abrakot kaptak. Ahol ezt nem tudjak megoldani, az nem egy jo hely. Nekem a hideg futkosna a hatamon, ha a masik lo altal osszenyalazott edenybe kapna enni a lovam🤮
Sztem ez alap higienia. Mi emberek se cserelgetjuk a fogkefeinket egymas kozott, hanem mindenki a sajatjat hasznalja.
Az előbb ezt írtad.
"A lovarda nem vállalja a kiegészítők adagolását a ridegben tartott lovaknak, mert nem tudják garantálni, hogy a lovak nem cserélnek helyet az abrakoló csészék előtt."
Na most ha fix etetőhelye van, akkor mi a gondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!