Tapasztalatok spanyol kupecekkel?
Egy ismerősöm vett már PRE andalúz lovat, az egészsége rendben volt, de az idegei nagyon lassan jöttek rendbe. Hihetetlenül félt az emberektől, valószínűleg bántották a helyi kupecek. Nem bánta meg, de utólag nagyon sok munka volt helyrehozni, és még mindig nagyon forró a ló.
Több csoportban látok PRE lovakat nagyon jó áron (van pl. perlino andalúz 15000 euróért, itthon ennyibe kerül egy sima andalúz), de nem vagyok benne biztos, hogy megéri egyáltalán elmenni megnézni, mert attól tartok, hogy a spanyol lókereskedők is ugyanúgy átvágják az embert, mint a magyarok. A legtöbb hirdetés simán csak túl jónak hangzik, hogy igaz legyen. Bármilyen tapasztalat jól jönne :)
Az a helyzet, hogy Magyarországon nem nagyon tudsz pre lovat venni, csak hozatni. Arra már fel vagyok készülve, hogy hozatni kell, de a legtöbb külföldi hirdetés, amit látok, szintén valami számomra lekövethetetlen kupec. Persze, klassz lenne tenyésztőtől vásárolni, de nagyon nehéz összehozni, főleg, mert rohadt drágák tenyésztőtől az andalúz lovak. Simán tapasztalatok érdekelnek, nyilván nem holnap, a covid alatt utazgatnék ide-oda :D hátha van valaki, akinek van, és itt meg tudja osztani. Facebookon benne vagyok 1-2 horse scammers-es csoportban, de ott nagyon kevés tapasztalat van leírva a spanyol kereskedőkről.
A többihez nem fűznék megjegyzést, mert nagyon, nagyon nem találtál célba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!