Nyereg térdtámasz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy wintec ugró nyergem, viszont se térd, se vádli támasz nincs rajta. Lattam hogy lehet rendelni kifejezetten wintec nyergekhez térdtámaszt, ami elég drága a többihez képest amit más nyergekhez árulnak. Mennyire baj ha egy random térdtámaszt teszem rá ami nem wintec? Illetve baj ha nincs rajta vadli támasz? Sehol nem lattam h lehetne külön vadlitamaszt venni.2021. nov. 12. 18:32
1/2 anonim válasza:
Igazibol én a dijlovas nyereken láttam vadlitámaszt. Sztem nem gond hogy nem winteces
2/2 anonim válasza:
Igazából egyik támasz sem létszükséglet. Mindenkinek más az igénye, azt tedd fel, ami neked kényelmes, hozzáad a lovaglásodhoz. A vádlitámasz meg eleve nem a legelterjedtebb, nem hiszem hogy akkora negatív hatása lenne a hiányának.
A támasz márkája pedig szerintem is mindegy. Az a lényeg, hogy neked kényelmes legyen a mérete és egyforma legyen a rögzítés (bár általában a legtöbb tépőzáras).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!