Linkelnetek nekem egy szerzodest vagy bemasolnatok egy szerzodest/megallapodast egy nyereg probarol?
Ugy ertem megvennenek tolem egy nyerget es az illeto szeretne kiprobalni
En biztonsagbol szeretnek egy szerzodest nehogy atverjenek es utana volt nyergem nincs nyergem
Nem tudom a szerzodes pontos nevet
Hat megprobalom elmagyarazni mire gondolok mert a nevet nem tudom ezert kene a segitseg
Szoval egy olyan szerzodesrol lenne szo hogy en odaadom neki probara a nyergemet van mondjuk 3 napja kiprobalni es ha jo akkor proba utan fizeti ki. Ha nem jo neki vissza adja. Es ha valami olyan serulessel adja vissza ami nem volt rajta akkor mondjuk nem veszem vissza vagy pedig a serulest kell kifizetni
Szoval remelem ertitek
Szerződés
Tárgy: Lónyereg kölcsönadása, próba céljából
Készült 2021. 10. -án. Tata. Bercsényi u 23. sz presszóban
Jelen vannak: Kukucska Márton eladó /sig sz/
Szabó Dániel vásárló /szig sz/
Tanuk: xy. -
Kelt mint fent:
A mai napon, Eladó kölcsönadja a Vevőnek a lova nyergét, kipróbálás céljából, amit a Vevő kipróbálás után / amennyiben megfelelő/ megvásárolja, a megbeszélt összeg ellenében. Ellenkező esetben 3 napon belül, köteles azt hiánytalanul, sértetlenül 3 napon belül visszaszolgáltatni, Eladónak.
Ide írhatsz még bármit
Előttünk mint tanuk előtt:
kmf
Aláírások
Szerintem úgy a legegyszerűbb, ha elutalja az árát a nyeregnek + az odapostázás költségeit. Elpostázod, kipróbálja. Ha jó a nyereg akkor marad és ki is van fizetve.
Ha meg nem jó akkor visszapostázza saját költségén, ha hibátlanul megérkezett, akkor visszautalod neki az árát.
Így te nem tudsz sérülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!