Van itt olyan, aki a legjobb barátnője miatt váltott lovardát? Nekem van igazam, ugye?
Most azt írom, hogy a legjobb barátnőm, de igazából rengeteget veszekszünk azóta, amióta ő is elkezdett lovagolni, kezdem úgy érezni, hogy elhidegülünk egymástól.
Én eszemet nem tudom, mióta lovaglok, ő tavasszal kezdett. Kicsit el van szállva magától, mert az oktatója agyon dicséri, őstehetségnek nevezi, pedig alig jött le a futószárról. Megnéztem párszor, hogy lovagol, tényleg nem rossz, egész ügyes, de még nagyon az elején van. Úgy gondolja, hogy a világ legjobb lovardájába jár, reklámozza fűnek-fának. Persze nekem is. Már mindennel próbált rávenni, hogy átmenjek, könyörgött, hisztizett, “érvelt”.
Én nem akarok átmenni. Először is, másoktól nem hallottam feltétlenül olyan jókat a lovardáról. Állítólag versengenek a lovasok mindenen. (Jobb ló, jobb felszerelés, versenyeredmények) Az oktatók rengeteget hiányoznak, félbehagyják az órákat, utolsó pillanatban lemondják. Másodszor, nekem jó ott, ahol vagyok. Itt kezdtem a lovaglást, jó a közösség, jók az oktatók, maga a lovarda is felszereltebb. Pl.: náluk nem működik a világítás a fedelesben hónapok óta, nem is tudnak ezért bent lovagolni. Harmadszor, van egy lovam, ezért nekem nem olyan könnyű lovardák között ugrálnom. Azt sem tudom, hogy ott vállalnának e csődör tartást.
A “legjobb barátnőm” is tudja ezeket. Mégis állandóan megpróbál rábeszélni. Voltatok ilyen helyzetben? Ugye nekem van igazam?
Neked van igazad, dehogy kell váltani.
A helyedben mondjuk ha elegem lesz és rossz pillanatban kezd rá, simán kiosztanám, hogy a több éves tapasztalatom felülbírálását az ő szros fél évével fejezze be, mert nem ő fújta a passzátszelet.
Mondtam neki, hogy ha azt akarja, hogy egy helyre járjunk, akkor jöjjön ő, de azt mondta, semmi pénzért, imádja a lovardáját.
Köszönöm a válaszokat egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!