Mostanában gondolkodok azon, hogy a jövőben távlovas szeretnék lenni, szimpatikus a sportág. De viszont sokan mondják edző is kell hozzá, hol találhatnék edzőt ehhez a szakághoz?
Sokan alábecsülik a távlovaglást, pedig azért itt is elég komoly felkészülés kell. Nem csak annyi, hogy rotyózni kell, be kell osztani a lovat, másrészt 20-40-60-80 km-ket lelovagolni se kutya. A felkészüléskor pedig ugyanúgy edzéstervet érdemes követni ahol mindig megvan mit szeretne fejleszteni az ember, mikor megy a tempóra és mikor az izomra. Ugyanis más az igénybevétel egy bükkösdi versenyen a Mecsekben és más mondjuk Cecén vagy Izsákon.
Végül is edző nélkül is meg lehet oldani, csak a REV-hez kell, meg a versenyekre nevezéshez egy regisztrált edző, akiket itt találsz, elérhetőséggel: [link]
Eléggé lecsökkent mind a versenyzők, mind a versenyek száma, éves szinten országosan csak 5-6 verseny van. Itt Észak-Keleten pl nem is nagyon vannak távlovasok.
@orchideamihok instán
Én őt szoktam látni, hogy távlovas képeket tesz ki, esetleg ráírhatsz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!