Mit gondoltok erről az oldalról?
Figyelt kérdés
Van insagrammon egy olyan oldal, hogy "irish horse imports" ahol lovakat lehet venni. Viszonyla fiatal lovak vannak de van néhány 7-10 éves is de a legtöbb 3-5 éves, de ezt látni fogjátok. Mit gondoltok róla? Megbízható, egészséges lovak vannak stb, úgy tudom hogy a legtöbb ló be van lovagolva de van olyan is ami még nyers, de ez is le van írva minden ló alá.2021. aug. 24. 10:37
1/1 anonim válasza:
Nekem furcsa, hogy csak a lovak fejéről van kép. Egy hirdetésben minimum a ló testéről is kell feltenni képet (+ pont, ha van fent röntgenkép, videó, stb. is).
Aztán lehet, hogy csak instára nem akarják kitenni, és privát üzenetben küldenek annak, aki érdeklődik.
Mivel külföldön vannak és nem tudod személyesen megnézni a lovat, nem tudsz dokival konzultálni én nagyon óvatos lennék. Inkább egy olyan eladót választanék, aki ismert és fizetnék kicsit többet a lóért, mint hogy olcsóbb legyen, de netán átverjenek.
Na meg azzal is számolj, hogy nem kevés pénz behozni a lovakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!