Milyen versenylovakat ismertem ?
Minden bizonnyal képben vagytok egy páran a galoppsportban ahogyan én is. Sok sok világklasszis lovat ismerek. Secretariat akinek becenevét a Big Red-et nem engedélyezték a versenyrendezők azt mondták túl átlagos! Seabiscuit-Tengerikeksz aki kis termete ellenére legyőzte nagy ellenfelét is! És még sorolhatnám...
Ilyen lovakra gondolok...
Ti kiket ismertek?
Kiket? Pl. Németh Ferenc, Suták Csenge, Soumillon. :)
Kíváncsi vagyok mikor esik le a kérdezőnek a kérdése.
Magyarként illik ismerni a magyar csodalovakat: Kincsem, a csodakanca, aki 54 versenyen indult és mindet megnyerte. Imperiál. Overdose (Dózi), aki sérülése előtt a világ legjobb sprinter lovai között volt, 70 km/h-val volt képes futni. Nanacho, őt nem tudom mennyire mondhatjuk már magyar galopplónak mivel Ausztráliának eladták, Magyarországnak nyert Gr1-et.
Egyéb versenyló akit nem árt ismerni: Secretariat, aki a Belmont Parkban hatalmas rekordot állított fel. Ruffian, a csodakanca 10/10(11.versenyén eltörte a lábát így azt elvesztette Foolish Pleasure ellen). Seabiscuit, akinek az élete hirtelen fordulatot vett és legyőzte a korának legjobb versenylovát, War Admiralt. Frankel, aki már 2 évesen is hatalmas versenyeket nyert.
Őket illik leginkább ismerni, de még sok híres versenyló van/volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!