Segítene valaki R, V, vagy B betűvel neveket ajánlani ?
Lipicai lovam érkező csikójának szeretnék nevet adni csak nehezen tudok dönteni...
Csödőr neveket várok...
Köszönöm a válaszokat!
Vinszent; de nemtom, ez jó-e , pl a macskáknál fontos az ilyen hangfrekvencia, hogy olyan hangzók legyenek benne, amit az állat is jól meghall.
Vihar esetleg, de ennél lehet, hogy valami vidámabb kéne, vagy pl még a Villámka -nál is. :):):) De mondjuk ezek is jók, pl a Sissy-mesében ott volt egy Vihar nevű ló, meg még volt talán valami ilyen könyv is, vagy film, hogy Feketevillám és az is ló volt.
A Royal az még pl ilyen királyi név, azt se tudom, mennyire jó lónak, de nekem tetszik;vagy még pl Rodrigo, Gomez, Gonzálesz, Szigmund, Szélvész kicsit lovas nevek. :):) Vagy Rodney, Roddy :):):):)
Brájen, Bertold, Berci,
Nem mind olyan,d e remélem, jókat írtam:):):)
Végül a 8.válaszolótol választottam ami a Borecet...
A csikó tehát a Borecet névre hallgat és a kis karámja ajtaján is ez lesz kiírva...
Köszönöm a sok sok választ a kérdésemre !
Hát ízlések és pofonok ....
Drága mulatság egy csikó de aki szereti csinálni annak megéri szóval hajrá 🤦🏼♀️
Remember Me
Raven
Radelio
Run and Jump
Read your Mind
Venom
Vittorio
Vitalo
Vitalis
Verdi
Balounito
Bahamas
Baltic
Baloustar
Vagul mi lett a csiko neve?
"Vagul mi lett a csiko neve?"
Írta pár kommenttel föntebb; hogy Borecet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!