Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit jelent ha versenyen piros...

Mit jelent ha versenyen piros masni van a ló homlokszíjába?

Figyelt kérdés
Sokszor látom hogy nem a lovak farkába,hanem a homlokszíjába van a versenyen a piros masni.Ez ugyanazt jelenti mint mikor a farkába van és azért van ott hogy előröl is lássák vagy valami más az oka?

#verseny #Pirosmasni #Homlokszij
2021. júl. 6. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Jelentése egyértelmű: "jobban teszed, ha elkerülsz". Ha a lovad nem tűri az idegen lovak vagy ismeretlen nézők és lovasok közelségét, köss egy piros szalagot a farkába. Ezzel elkerülheted a rúgással, harapással járó baleseteket és konfliktusokat, hiszen mindenki messziről elkerüli majd öntörvényű patásodat. Fontos tehát, hogy a versenyeken és bemutatókon felismerd jelentését, és ennek megfelőlen kezeld az adott szituációt. Szép estéd legyen!

2021. júl. 6. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok. Szerintem ugyan ezt jelenti. De ha tévedek, javítsatok ki. Szép estét!
2021. júl. 6. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
HA a kantáron van, akkor harap a ló, ha a farkában, akkor rúg. De előfordulhat, hogy valakik azért teszik hogy mindkét irányból lássák, igen. Az én lovam például nem rúgós, de az első versenyén tettem a farkába, hogy inkább hagyja békén mindenki. Hát voltak olyanok amikor mások lovai deciméterekre voltak a lovam farától, fogtam csimával rendesen, amúgy jól tűrte :P
2021. júl. 6. 21:16
 4/5 A kérdező kommentje:
3/3 a farkat tudom,az en lovam rugos igy mindig kell neki,csak kivancsi voltam hogy a homlokszijba miert van.Sajnos rengetegen nem veszik figyelembe,en lovacskam is rugott mar fel igy embereket.
2021. júl. 6. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Elvileg haeap, de tudatlanok használhatják dizájn elemként.
2021. júl. 7. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!