Állatkínzás hogyha kövér embereket lovagolnak?
Figyelt kérdés
150 kg plusszos emberek, sokszor látom facebookon, van akinek saját lova is van.2021. júl. 3. 17:13
1/17 anonim válasza:
Hát ha egy pónira ülnek akkor igen, viszont vannak lovak akiknek 150kg meg sem kottyan.
2/17 anonim válasza:
Lovardákban azt hiszem, 90 kg a megengedett súlyhatár.
3/17 anonim válasza:
Ha kövér embereket lovagolnak más emberek, az nem állatkínzás, mert a kövér ember is ember, nem állat.
Ha a kövér ember benne van hogy meglovagolják, akkor miért ne? Ha nincs benne, és az akarata ellenére lovagolja meg valaki, az emberkínzás.
4/17 anonim válasza:
Hosszútávon állatkínzás, mivel a ló gerince deformálódik és fájdalmai lesznek, főleg attól, hogy általában ezeknek az embereknek nincsen erejük rendesen lovagolni. Ha tudnának az állat lehet tovább bírná őket, mivel helyesen használná a hátát, de így, hogy még a legtöbb normál súlyban lévő lovas sem képes helyesen mozgatni a lovat, és alattuk is sokszor tönkremegy emiatt a ló, hosszútávon nem lenne jobb még akkor sem ha muraközin ülne az illető.
5/17 anonim válasza:
Egy 700-800 kg-os hidegvérűre simán felülhet egy nehéz lovas. Egyébként meg a tudás számít, ha 150 kg-al (bár kötve hiszem, hogy annyi, max ha 2 m is mellé - normál magasságnál ekkora túlsúly már akadályozza az aktív sportolást) meg tudja ülni stabilan, nincs gond, míg ha 50-el belepattog a hátába, akkor van.
6/17 anonim válasza:
Hat szerintem kover ember ne lovagoljon.
Ha meglovagoljak az meg az o baja.
7/17 anonim válasza:
Amugy amit a lovardakban elmuvelnek az is allatkinzas csak egy elfogadott formaja.
Ha valaki lepontoz ertelmes ervet varok tole,hogy miben nincs igazam.
8/17 anonim válasza:
100 kg körül vagyok évek óta, eszembe se jutna lóra ülni, pedig régen imádtam lovagolni. Szerintem állatkínzás.
9/17 anonim válasza:
5ös ez nem igaz, ismerek 160 cm-es embert aki 120 kg fölött van.
10/17 anonim válasza:
Az az ember fel tud szállni? Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!