Tiltja bármilyen törvény vagy szabály akár itthon, akár külföldön, hogy az ember Oroszországból vegyen lovat mondjuk?
Kerdezo a torvenyes oldalat nem tudom de szerintem meg lehet valahogy bundazni ha tiltja is a torveny. Ha Oroszorszagbol akarsz lovat akkor keresd Alexander Nevzorov,volt KGB ugynok,egy legenda a lovasvilagban.
Email : info@hauteecole.ru, nezz ta a veboldalra is,sok hasznos dolgot tanulhatsz lovakkal kapcs,youtube videoja is van.
12-es te ezt honnan tudod? Vagy csak feltetelezed (akarcsak en hogy van penze)
En megprobaltam egy tanacsot adni,ha sok penze van el vele ha nem nem.
Ti milyen tanacsot adtatok? Csak komentaltok ertelmetlenul.
Nem tiltja törvény, onnan veszel lovat ahonnan akarsz. Persze vannak védett fajták, amiket az adott ország nem enged kivinni, de szerintem ez az oroszoknál nem jellemző.
Első körben meg kell kérdezni a NÉBIH-et, hogy ha Oroszországból jön be ló milyen dokumentumokra, feltételekre (pl vakcinák) van szükség, ezután utánajársz az oroszoknál, hogy ezek a dolgok meglegyenek. Pl egy FEI útleveles lovat könnyebb utaztatni. Aztán keresel egy cargo céget, akik lovat is utaztatnak, a többi pénz kérdése.
10: Kapott normális választ, vak vagy? :D Te nem tudnál esetleg érdemleges választ adni helyettünk akkor? Csak mert perpill feleslegesebb a válaszod mint bármely másik.
Amúgy nyilván azért vonatkoztattunk el a ló szállítására, mert egyrészről egyértelműtlen hogy a kérdező ezzel kapcsolatba valóban arra kíváncsi-e, hogy megveheti-e, vagy arra is, hogy a továbbiakban legálisan tudja-e a vásárlással járó intézkedéseket megtenni. Mert ez az, ami nem legális csak úgy.
Meg persze azért is hoztam fel mindjárt a szállítást (mint ahogy mások is tették), mert jogilag valójában azzal van a probléma és nem a vásárlással.
10: Kapott normális választ, vak vagy?"
Az a kérdező sokadik regisztrációja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!