Betilthatják egyszer a lóversenyt?
#4:
Inkább titeket kéne betiltani.
Több lovas barátom, ismerősöm is van. Van közülük, aki aktív versenyző. Egyszer sem éreztem azt, és nem is láttam a lovakon verseny után, hogy kínzáson estek volna át, a lovas pedig társként tekint a lóra, akit esze ágában sem lenne megkínozni. (Legalábbis az értelmes lovas, mert persze biztos van 1-2%-nyi barom.)
Másrészt: messzemenően igaz, amit #3 mond. Lóversenyből is több fajta van, a többsége teljesen veszélytelen. (Mondjuk a military már tényleg necces tud lenni, de ez csak egyetlen versenytípus, és a cikk sem erre fókuszált.)
Harmadrészt: ahogy #2 is mondja, vannak sokkal durvább dolgok, amiket képtelenek betiltatni, nem túl valószínű, hogy pont azt tiltják be, amikor pár kört futnak a lovak egy ovális pályán.
Negyedrészt: én szeretem a hobbikert.hu-t, tök jó kertészkedési cikkjeik vannak, de talán maradniuk kellene annál, amihez értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!