Lovas emberek! Seegítenél, mennyit érhet ez a könyv?
Örököltem, én nem vagyok lovas. Azt hittem jó ha kapok érte 3000 Ft-ot, de most erre akadtam.
?
Meglehet, hogy ennyi az eredeti ára.
Ha csak egy egyszerű, normál könyv lenne, akkor olyan 7-8000-ért, esetleg 5000-ért hirdetném meg.
Viszont ezt már nem gyártják, ha jól tudom, úgyhogy lehet hogy valakinek többet is megér.
Próba szerencse, viszont meggazdagodni nem fogsz belőle, szerintem 10-15000 felett nem fognak érte adni.
Uhh, köszönöm a gyors választ!
És akkor mit javasltok, mennyiért és hol hirdessem?
Ha bemész egy antikváriumba, ott beveszik bizományba, de pénzt csak akkor kapsz érte, amikor el tudják adni. És természetesen nem ennyit, ők sem dolgoznak vele ingyen.
A legjobb, ha felrakod ingyenesen használható értékesítési portálokra, akár a fb. marketplace-ére is.
Esetleg 5-10 ezer körül hirdetném meg. Nem ismerem a könyvet, mondjuk elég vaskos a 320 oldalával. Mondjuk jó lenne látni a tartalmát, mert az ilyen könyvekben ahol mindenről is szó van, inkább ismertterjesztő, mint lovas szakmai. Egy 8-12 éves gyerek biztos örülne neki vagy egy lelkesebb laikus.
Hirdesd meg jófogáson, esetleg Facebook marketplace-en, lovas csoportokban.
Lótartás, lovas szakágak talán, ismeretterjesztő. Ezek szerint akkor mégsem olyan profi. Oké, akkor maradok az 5000-nél, nem fogok ránézni.😅
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!