Combra való engedés segítségei?
Hallottam, láttam és olvastam már mindent, nagyon megoszlanak a vélemények.
Világéletemben úgy tudtam, hogy ha pl. középből tolom ki a falra a lovat balról jobbra, akkor a bal csizmám a heveder mögött átléptet, a jobb pedig hevederen előrehajt és ha úgy van, akkor megtartja a ló farát, ha elsietne vele. Láttam olyat, hogy valaki pont ennek az ellenkezőjét csinálja, ami szerintem azért nem helyes, mert ha a bal csizmám lenne hevederen, a jobb pedig mögötte, akkor a ló hajlításban lenne, nem pedig csak állításban.
Hogy melyik oldalra terhelünk a nyeregben, mindkettő helyes lenne szerintem. Ha ebben az esetben balra terhelek, akkor azzal azt érem el, hogy ló a bal hátsó lábával kezdje az előre-jobbra történő mozgást. A jobbra terheléssel pedig azt akarnám, hogy alám érjen, azaz kövesse az én súlyomat, abba az irányba mozogjon.
Nagyon bizonytalan vagyok, előre is köszönöm a válaszokat!
https://www.youtube.com/watch?v=sGAOf4vUa2w
remélem ez segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!