Jó lovas oktató könyveket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 12:07
12/12 anonim válasza:
Ezt se olvastam, de hátha gondolom hiányolod a képeket:
Ha érdekel a testbeszédük is:
Ezt olvastam ez jó!
Desmond Morris: Miért csinálja a ló
Ennek a könyvnek a kapcsán írtam Kaposvárra egy tanulmányt egy versenyre a lovak viselkedéséről kb. 16 vagy 17 évesen, 4. lettem. Én a Kaposvári Lovas Akadémiára akartam menni anno, de ugye oda saját ló is kellett volna.
Engem első körben a lovas akadámia sorozat érdekel, utána a többi,már mazsoláztam több könyv között is, bár mondjuk én gyerekkoromba Lovas Akadémián akartam tanulni szóval az én érdeklődésem nem olyan, mint a tied.
Igazából nekem van szakmai érintettségem is, mivel van Állattenyésztői bizonyítványom is, tanultuk a Lótenyésztést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!