Létezik Magyarországon póni club?
Magyarországon létezik (magyar) póni club? Olyasmire gondolok, mint pl. a Tily lovas történetei könyvben lévő.
Ha igen, lehet ló nélkül regisztrálni/ csatlakozni?
Hány éves kortól van?
És ez fizetős?
Kell hozzá saját ló?
Vannak újságai?
Hány éves kortól lehet regisztrálni?
A gyakran ismételt kérdések menüpontban mindent leírnak:
Nem tudom, hogy most van-e ilyen, de amíg kicsi voltam, akkor nekem "járt" ilyen lovas újság.
A szülők rendelték mikor ovis lehetttem, 12 éves koromig jött minden évben 1x. Imádtam.
Bár én a lovas klubba nem regisztráltam, mert volt fontosabb dolog, ahova kellett a pénz, de lehetett volna.
Ilyen újságokat kaptam:
Ha ezt a rendelgetős cuccot keresed az már nincs.
De póni klubbos versenyek vannak.
A lovardán keresztül lehet regisztrálni, fizetős.
Lovarda függő, hogy ők póni klubboznak-e és hogy kell-e saját ló az induláshoz.
Létezik a Poni klub, a honlapjukon elég részletesen írnak, viszont hiányolom a lovardák listáját, ahol az ő elveik szerint tanítanak és lehet vizsgázni. A szövetségi tagdíj éves 5000 Ft ami egyáltalán nem vészes, cserébe részt vehetsz a versenyeiken, saját ló nem szükséges.
Az újságos rész nem tudom hogy van-e még, de facebookon lovas csoportokban vannak teljes könyvsorozatok eladó sorban egész olcsón, csak hogy szabaduljanak tőle.
Amúgy nekem nagyon szimpatikus a vizsgarendszerük, mert az alapoktól vannak felépítve a szintek a versenyzésig, és elmélet is van benne.
Az a baj, hogy a lovarda ahová járok nincs regisztrálva és nem is tudom.
Mit csináljak?
Ez egy hónapban hány alkalom?
Hány éves kortól lehet regisztrálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!