Szerintetek megéri?
sziasztok, kicsit kételyek közt tengődök, így ki szeretném kérni a véleményeteket. ~~"
Már nagyon régóta szeretnék lovagolni, megtanulni vagy a közelükben lenni.
tehát, itt az esély hogy elmenjek egy lovardába, a nő aki ezt vezeti így mobilon keresztül is nagyon szimpatikus volt, meg az értékelések is csak a jót mutatják.
egy hónapra 12 ezer forint, öt alkalomra mehetek, és fél óra maga a lovaglás és annak a tanulása.
az út innen szintén fél óra oda, a benzin pedig 2500 körül.
a kérdésem pedig az, hogy szerintetek megéri kiadni a pénzt? :/
Szerintem (csak magánvélemény ) de ez sok, két és fél óra lovaglásért.
Oké hogy kevéssel kell kezdeni ( mármint lassan rázódik az ember bele, meg hosszú folyamat) de előre megmondani hogy 2,5 óra 12 000 forint azért pofátlanság. Azért hogy utána az önmagukba semmit nem tudó iskola lovakon ülj (mert azok maguktól nem csinálnak sok mindent mert csak mennek a másik után), és lovagolni ne tanulj meg , nem éri meg, még ha egy nagy rendes lovardáról van szó akkor sem. De te döntésed.
Szerintem az ár reális, HA valóban jó a hely. Az elején amúgy is drágább, mert csak veled foglalkozik futószáron fél órát, nem pedig 5 gyerek megy egyszerre osztályban. Ha majd mehetsz osztályban, az valamivel olcsóbb lesz.
Azt, meg hogy megéri-e, csak te tudod megmondani. Én lovas vagyok, tehát nekem abszolút. De pl. az osztálytársamnak, aki utálja a lovakat, ez egyáltalán nem érné meg.
Mindenképp menj el 1-2 alkalomra kipróbálni mielőtt bérletet veszel, akkor majd a döntés is könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!