Szandai lovasudvar vélemények?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam hogy a Szandaszőlősi lovasudvarba járnék lovagolni, de azért édekelne mások véleménye is akik tapasztaltabbak vagy jártak már ott.2021. ápr. 23. 20:18
1/13 anonim válasza:
Hát én nem ismerem a helyet, csak a képekre néztem rá, nekem nagyon szimpatikus kis hobby helynek tűnik :)
2/13 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom :D
2021. ápr. 23. 20:27
3/13 anonim válasza:
Szappanos Zitát láttam már versenyen, ő jó lovas.
4/13 anonim válasza:
Nekem csak delelottre tudtak volna helyet biztositani lovaglasra, delutan sok az iskolas. En csak jokat hallottam rola, de a helyhiany miatt kerestem masik lovardat.
5/13 A kérdező kommentje:
4-es mennyire kevés a hely és mindennap csak délelőtt vagy csak adott napokon? Egyébként más helyeknél sincs több én úgy láttam, olvastam.
2021. ápr. 23. 22:52
6/13 anonim válasza:
Engem leginkabb a hetkoznapok erdekeltek, a hetveget meg sem probaltam. Nem emlekszek mar, hogy melyik napokrol volt szo, de szerintem foleg delelottonkent van szabad hely, amig a gyerekek suliznak. Azota persze lehet, hogy valtozott a helyzet, ez oktober kornyeken volt.
7/13 A kérdező kommentje:
Én pont csak hétvégenként tudnék menni, de egyébként sokat segített a válaszod! Végül egyébként úgy döntöttem, hogy legalább kipróbálom milyen a hely aztán majd eldöntöm hogy mennyek-e inkább máshova(ettől függetlenül még érdekelnek a véleményeitek!)
2021. ápr. 23. 23:04
8/13 anonim válasza:
Nem tudom ki honnan hallotta ezeket és stb, de az a hely egy nagy rakás tudjuk mi. Ha már Szolnok vagy környéke akkor Millér vagy éppen bármi más csak az a hely nem. Az oktatás színvonala elképesztően gyenge. Ismerősök és én is megfordultam már ott. Tapasztalat, nem pedig csak hallomás. Írj privátba ha szeretnél. Tényleg nem ajánlom még hobbi lovaglásra sem.
9/13 anonim válasza:
8- as vagyok! Le lehet pontozni nyugodtan, de állítom, hogy egyik lepontozó sem fordult még meg ott. Tudom, hogy nem a kérdező volt, mert vele privátba beszélek. Most ennek az oldalnak a célja a segítség és ha valami egy nulla azt el kell mondani. Azzal is segíteni a másikat, hogy ne csak kidobálja a pénzt az ablakon feleslegesen. Az első kommentelő is csak a képeket nézte, hát azok alapján nem lehet eldönteni jó hely vagy nem. Bár a képeket megnézve sem tudom mi benne a jó, hiszen fedett lovarda nincs így télen kapásból nem tudom mit kezdenek az oktatással, úgy hogy csak a körkarám a “fedett”. A másik kettő kommentelő sem járt oda, nincs tapasztalata. De ha már valami negatív kritika akkor azt le kell pontozni. Pedig csak segíteni akartam, hogy a kérdező ne olyan helyre menjen ami részemről és még más ismerőseim részéről is egy nagy nulla volt. Szerintem tényleg pénz kidobás.
10/13 anonim válasza:
Első vagyok. Azt írtam hobbira jó, nem többre. Nem az infrastruktúrát néztem, csak a képek alapján nyugodtak a lovak, nyitottak a voltizsozásra, a gyerekeknek pedig (hobbi szinten) nincsenek ótvar nagy üléshibáik, láttam pár gyereket onnan versenyezni is, és nem tépkedték össze vissza a lovat. Versenyhelynek szerintem is kevés, viszont hobbizgatásra tökéletesnek látom, jó hangulatú helynek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!