Miért van,hogy cikiznek és lenéznek azért, mert szeretem a lovakat?
Gondolom irigység.
Nem hiszem, hogy emiatt bárki is lenézne. Mutassanak ők jobb hobby-t ha ekkora szájuk van.
Most végzős vagyok, de emlékszem hogy egész életemben engem is cikiztek, az utóbbi 2-3 évben szoktak le róla... Szarügy, valóban nehéz a lovasoknak ismerkedni, de tennünk kell érte, hogy ne a hülye lómániás kislányokat lássák bennünk, hanem felelősségteljes, szocializált sportolókat...
Sokat ront a lovasok összképés a sok 11 éves lovardás kislány
Hiánya van! Szerintem engedd el a füled mellett, amiket mond, vagy mond meg neki kerek-perec, hogy ne cikizzen.
Én is lómániás vagyok, lómániás voltam 13 évesen is és csecsemőként is, édesanyámnak úgy kellett babakocsival a lovakkal tartania a lépést, mikor lovaskocsi jött, mert ha nem láttam a lovakat akkor elkezdtem hangosan bőgni. A kedvenc ruháim a lovagló szettekhez hasonló ruhák. Én csak ilyen ruhákat hordok, lovagló nadrághoz hasonló nadrág, a cipőm is hasonlít a lovagló cipőhöz, van egy csizmám ami meg a lovagló csizmához hasonlít, bár ugye attól hordok sport cipőt, bebújós cipőt, de nadrágba csak a lovaglónadrág típusúakat szeretem, mert kényelmes és jól érzem magam benne.
Szóval nem kor függő a ló szeretet. Szerintem a barátnak csak hiánya van, és bár nem akar de irigykedik, hogy te lovak közelében vagy.
Amúgy jó neked! :D
Nem kell vele törődni. Ha valaki lómániás, az én, még 30 évesen is. Lovas ágynemű, patkók, lovas könyvek, lovas képek, egy szekrénnyi lovaglóholmi, lófelszerelések... csak lovam nincs jelenleg. Ebben nőttem fel, ez a munkám, az életem, a párom nem lovas, de jól tolerálja.
Off: elég furcsa egy 13 évestől a viselkedéspszochológia tag .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!