Sovány bertartásban a lovam, jogos, hogy meg a bértarto van felháborodva, (többi lenn)?
Annyira jó érzés volt olvasni soraidat olyan szempontból, hogy szerintem nagyon ritka az ilyen felelősségteljes, korrekt hozzáállás, mint a tied! Kérlek, olvasd vissza soraidat. Tudod, mit látok? Azt, hogy te megtettél mindent! Még talán többet is.
Igen, rád fogja a dolgot, mert nem akarja elismerni a saját felelősségét. A helyedben biztosan helyet váltanék. Remélem, ismersz jobb helyet, vagy ha nem, akkor pedig remélem, vannak korrektebb hozzáállású bértartók.
A hivatásodhoz is sok sikert kívánok! Most biztosan nagyon nehéz lehet nektek (is).
4-es vagyok és még mindig a kérdésed jár a fejemben. Tudom, hogy éjjel-nappal dolgoztok, de esetleg valamelyik pihenőnapodon lehet, hogy érdemes lenne egy jó állatorvossal is megnézetni őt, mármint dokit hívni hozzá, mert ilyen állapotban van, amit leírtál és mert öreg.
Kitartás és sok sikert kívánok a váltáshoz, vagy bárhogy is döntesz.
esetleg beszélni a többi bértatróval aki naponta jár etetni, h a tiédet is etesség, csarében valamiért?
egyébként meg vidd onnan a pacit, ez nem bértartó, csak pénzleső , ha kipurcan a pacid akkor is csak a vállát fogja rángatni.
egyábként meg független állatorvossal megnézetni , eredménytől függően akár még akár jogilag is elő lehet venni ezt a gyökeret (csalás-feléd, mert csak elteszi a pénzt, állatkínzás...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!