Igaz, hogy légytakaróból eggyel kisebb kell a lónak, hogy ne menjen alá rovar?
Figyelt kérdés
Nem vagyok annyira otthon a témában, előre is köszönöm a válaszokat! :)2021. ápr. 8. 19:51
1/4 anonim válasza:
Még nem hallottam ilyenről (bár lehet csak én vagyok tájékozatlan). A kicsi takaró kidörzsölheti a lovat, ez a légytakaróra is igaz, úgyhogy én tuti nem vennék rá kisebbet. Meg akkor kevesebb felületet fog takarni pl. a farából, ami megint csak nem jó, hiszen akkor ott hozzáférnek a bogarak.
2/4 A kérdező kommentje:
Közben megérkezett a téli takarónknak megfelelő méret légytakaróból és hatalmas lett a lóra, nem igazán értem...
2021. ápr. 11. 22:38
3/4 anonim válasza:
Ha cm-ben volt megadva a takaró hossza akkor elvileg jónak kéne lennie. (Ugyebár akkora takaró kell, amilyen hosszú a ló martól farokrépáig.)
Ha s,m vagy vs, p ilyesmi a méretezése akkor lehet eltérés a méretezésben a márkák között. Érdemes ilyenkor megnézni a cm-ben megadott méreteket is.
Vagy, ami még lehet, hogy néhány márka nem martól farig, hanem szügytől farig adja meg cm-ben a takaró méreteit. Nem lehet, hogy ott is ez volt a gond?
4/4 A kérdező kommentje:
145 cm a lovam háta, eddig csak a légytakaró nem stimmelt rajta, de a 135-ös tökéletes.
2021. ápr. 13. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!