Mi a véleményetek a linkben szereplő nyeregről? Megéri az árát? Strapa bíró? Ugrásra ajánljátok? Tényleg hamar tönkre megy a szintetikus anyag a nyergen?
Szia!
Viszonylag hosszúéletű darab lehet, ugrásra hobbiszinten ajánlanám. Nem mondanám túl kényelmesnek, sem a ló, sem a lovas szempontjából, de használható.
Ár-érték aránya viszont nem túl jó, ennyi pénzért én inkább szétnéznék a használt nyereg piacon és vadásznék egy szuper kis régebbi, bőr ugró vagy univ. nyerget, mondjuk egy Stübbent. Újonnan nyerget venni sajnos nem éri meg, de szerencsére számtalan használt közül lehet válogatni.
Egyetértek az első válaszolóval, igaza van.
A szintetikus anyag nem megy egyébként hamar tönkre, HA jó minőségű a nyereg. Amennyiben ragaszkodsz a szintetikus nyereghez akkor Wintec-et vagy annál jobbat válassz. Daslö, Norton és társai szerintem nem valami hosszú életűek.
ez az ár esetleg jobb?
nem szeretnék használt nyerget
Ez ugyanúgy Daslö. Ebből az árból már veszel egy használt, de jó állapotú Wintecet. Pedig a Wintec fényévekkel jobb minőség (új ára 200ezer felett van). Bár tudom írtad, hogy nem akarsz használt nyerget. Viszont akkor százezrekbe fog kerülni egy jó minőségű nyereg.
A nyereg nagyon fontos, nem éri meg olcsóval kísérletezni, mert ha tönkreteszi a lovad hátát, akkor sokszorosát fogod elkölteni állatorvosra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!