Lehet lovagolni egy 130cm-es Shetlandi pónin?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy kb 130cm-es Shetlandi pónim, én vagyok 48kiló. Az lenne a kérdésem hogy kárt tenne benne az hogy heti max 3-4 alkalommal 1 órára felulok rá? Nem szeretném tönkre tenni ezért inkább megkerdezem😅
2021. márc. 19. 10:42
11/14 anonim válasza:
#9 én már találkoztam olyan lóval akinek az apja egy kisméretű hucul, az anyja meg egy sheti volt, tök cuki volt hosszú sörénye volt és amúgy inkább huculos volt
12/14 A kérdező kommentje:
Akitől vettük azt mondta shetlandi, papírjai sajnos nincsenek,ezért nem tudom meg mondani hogy pontosan mi, de köszönöm szépen a válaszokat!
2021. márc. 21. 13:35
13/14 anonim válasza:
Szerintem léptethettek, meg járóiskolázhattok, de nenagyon ügessetek és vágtassatok. De mondhuk olyat is csinálhatsz, hogy építesz fel akadályokat, és a shetit vezetőszáron vezetve ugratod.
14/14 anonim válasza:
A sheti nem lehet 130. Amúgy előtte futószárral érjél el megfeleő izomzatot, aztán mehet. De inkább edzőt kéne krdezni, de minimum képet tegyél fel róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!